Slik ser Tippeliga-spilleren ut etter ublidt møte med asfalten

- Jeg skjønte at det kom til å gjøre vondt.

(Dagbladet): Mjøndalens start på årets Tippeliga-sesong har vært alt annet enn ræva. Med seier mot Viking i seriepremieren strutter laget av selvtillit før helgas lokaloppgjør mot Strømsgodset.

Mjøndalens Ulrik Arneberg ofret ufrivillig litt mer enn lagkameratene mot Viking. En løpsduell mot Vikings Jon Dadi Bödvarsson endte med at 27-åringen fikk et ublidt møte med asfalten. Resultatet ser du øverst i denne saken.

Han la selv ut bildet av seg selv i Adams drakt på Instagram med meldingen:

«Det koster tydeligvis mer å ta tre poeng i Tippeligaen enn 1. divisjon.»

Vondt - Jeg skjønte at det kom til å gjøre jævla vondt, og det gjorde det, sier Arneberg til Dagbladet.

- Umiddelbart ble jeg veldig stiv. Jeg landet på rompa og korsryggen. Bevegelsene ble stive. Det gjorde vondt hele kampen, sier Arneberg, som ikke ble særlig hemmet av episoden.

Lagkamerat Mads Hansen var raskt oppe med kameraet for å forevige resultatet etter fallet. Men Arneberg sier han har sluppet ganske billig unna fra den humørfylte gjengen i Mjøndalen.

UHELDIG: Ulrik Arneberg.
UHELDIG: Ulrik Arneberg. Vis mer

- Det er ikke noe de tar meg skikkelig på.

- Fantastisk ramme Til helga er det altså duket for sesongens største kamp for Mjøndalen. Godset er ute etter å slå hardt tilbake etter tapet for Vålerenga, mens Mjøndalen kan spille med skuldrene senket.

- Først og fremst blir det en fantastisk ramme rundt kampen. Etter det jeg har hørt blir det utsolgt. Det blir utrolig gøy. Det blir bare fantastisk moro, sier Arneberg.

Mjøndalen er naturligvis fornøyd dersom det blir poeng.

- Gruppa fungerer bra, det er godt humør. Det var fantastisk deilig å få den første seieren. Jeg tror vi nok skal få det tøft mot Godset, avslutter han.