Slik skal Brann få råd til Rushfeldt

Vurderer andelssalg av Opdal til Hardball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter den siste UEFA-cupkampen mot Basel, rykket flere Brann-spillere ut og krevde forsterkninger.

Brann har imidlertid ikke avsatt én krone til spillerkjøp i sitt budsjett for 2008-sesongen. Det betyr likevel ikke at årets seriemestere blir nødt til å klare seg med dagens stall. Løsningen kan bli å selge andeler av klubbens største stjerner til Hardball for å finansiere kjøp av for eksempel Sigurd Rushfeldt, skriver Bergens Tidende.

TIL har gjort det klart at spissveteranen blir værende i Tromsø også i 2008-sesongen, men Brann ser åpenbart på det som et forhandlingsutspill.

Allerede i dag har Hardball eierandeler i mange av Brann-spillerne. Men ikke i det kanskje aller mest attraktive salgsobjektet - landslagskeeper Håkon Opdal.

- Dette kan bli en del av greia hvis vi skal skaffe penger til kjøp. Hvis de skal gi penger til Brann, ønsker de seg en bredere portefølje. De fikk en andel i Huseklepp nå tidligere, sier Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen til BA.

Ifølge BA er det ulovlig for Hardball med helt eller delvis eierskap i spillere, men de har en avtale med Brann som sikrer dem investeringen tilbake hver gang en Hardball-spiller blir solgt. Et eventuelt overskudd deles likt mellom partene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer