Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik skal Chelsea stjele ligagullet

Lampard har oppskriften.

FORTSATT HÅP? Frank Lampard, her feirer han mål mot WBA med Florent Malouda, tror United roter bort ledelsen i Premier League. Foto: AP/Simon Dawson
FORTSATT HÅP? Frank Lampard, her feirer han mål mot WBA med Florent Malouda, tror United roter bort ledelsen i Premier League. Foto: AP/Simon Dawson Vis mer

Frank Lampard nekter å gi opp gullkampen, men Chelsea-stjernen innrømmer at det blir vanskelig å tukte Manchester United.

Åtte poeng skiller serieleder United og Chelsea på tredjeplass seks runder før slutt. Tabelltoer Arsenal er seks poeng bak United.

Manchester United kan øke ledelsen med seier mot Newcastle tirsdag. Chelsea møter Birmingham hjemme på Stamford Bridge onsdag.

Lampard innser at Chelsea er avhengig av en liten United-kollaps hvis blåtrøyene skal ha håp om ligagull. Men det betyr ikke at han har gitt opp.

- Jeg vil ikke si at de er utenfor rekkevidde. Det kommer til å bli veldig vanskelig. Vi må vinne våre kamper, mens de må tape et par kamper før vi reiser dit for å møte dem. Merkeligere ting har skjedd, mener Lampard.

United tar imot Chelsea på Old Trafford i tredje siste serierunde.

- Vi vet det ikke er opp til oss, og hvis United spiller bra og vinner sine kamper, er det over. Vi må fortsette å vinne og holde blikket mot toppen av tabellen, sier Salomon Kalou.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media