16 OG EN HALV BANE: Pep Guardiola i spissen for Manchester Citys trenerteam etter en økt med førstelaget på det enorme treningsområdet. Anlegget har 16 og en halv bane (den halve er for keeper-trening). En av dem er farget i Citys blåfarge, og er full av forvirrede fugler som tror det er en innsjø. FOTO: Victoria Haydn
16 OG EN HALV BANE: Pep Guardiola i spissen for Manchester Citys trenerteam etter en økt med førstelaget på det enorme treningsområdet. Anlegget har 16 og en halv bane (den halve er for keeper-trening). En av dem er farget i Citys blåfarge, og er full av forvirrede fugler som tror det er en innsjø. FOTO: Victoria HaydnVis mer

Slik skal de gjøre Manchester City til en superklubb

Pep Guardiolas etterlengtede og forfriskende ankomst er bare toppen av isfjellet hos Manchester City. 

Har du allerede abonnement?   Logg inn

FourFourTwo har fått et eksklusivt innblikk i det nye livet til katalaneren, noe som også har gitt oss innsikt i hvorfor fotballspillere elsker å spille for ham.

Noen ganger handler det bare om en liten detalj, som smilet som møter oss da han komme inn i rommet, og at han håndhilser på hver og en av oss. Guardiola skjønner hvordan han skal få folk på sin side helt fra begynnelsen. Og derfra kontrollerte han rommet med sin sjarme og karisma.

Hos Manchester City er det et reelt håp - faktisk reinspikka tro - at Guardiolas ankomst kan være den siste biten i puslespillet.

I løpet av de åtte årene som er gått siden den Abu Dhabi-baserte Sjeik Mansour kjøpte klubben fra Thaksin Shinawatra, virker det som om alt er blitt bygget opp mot det øyeblikket da verdens mest respekterte trener i sin generasjon gikk inn portene til det 1,5 milliarder dyre treningsanlegget City Football Academy.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn