Slik skal de gjøre Manchester City til en superklubb

Pep Guardiolas etterlengtede og forfriskende ankomst er bare toppen av isfjellet hos Manchester City. 

16 OG EN HALV BANE: Pep Guardiola i spissen for Manchester Citys trenerteam etter en økt med førstelaget på det enorme treningsområdet. Anlegget har 16 og en halv bane (den halve er for keeper-trening). En av dem er farget i Citys blåfarge, og er full av forvirrede fugler som tror det er en innsjø. FOTO: Victoria Haydn
16 OG EN HALV BANE: Pep Guardiola i spissen for Manchester Citys trenerteam etter en økt med førstelaget på det enorme treningsområdet. Anlegget har 16 og en halv bane (den halve er for keeper-trening). En av dem er farget i Citys blåfarge, og er full av forvirrede fugler som tror det er en innsjø. FOTO: Victoria Haydn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FourFourTwo har fått et eksklusivt innblikk i det nye livet til katalaneren, noe som også har gitt oss innsikt i hvorfor fotballspillere elsker å spille for ham.

Noen ganger handler det bare om en liten detalj, som smilet som møter oss da han komme inn i rommet, og at han håndhilser på hver og en av oss. Guardiola skjønner hvordan han skal få folk på sin side helt fra begynnelsen. Og derfra kontrollerte han rommet med sin sjarme og karisma.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer