Slik skal gulljentene ta våt revansj på gutta

... og gullet ble feiret med mobilspill.

NOVE MESTO (Dagbladet): De norske gulljentene på stafetten ble dynket av lagkamerat Tarjei Bø på gullfesten i kveld. Fra andre etasje i huset skiskytterne bor noen få minutters biltur unna VM-stadion i Nove Mesto, åpnet han vinduet og helte en bøtte med vann over jentene mens de skålet i champagne.

- Ødelegger kaka! - Du ødelegger gullkaka, ropte Tora Berger, mens hun lo av hele opptrinnet, og tok en ny skål med gullvenninnene.

I dag skal de norske gutta forsøke å kopiere jentenes gullbragd. Og se ikke bort fra at jentene har planlagt en våt hevn etter stuntet de ble utsatt for i kveld.

Vannballonger - Kanskje vi skal stå med vannballonger over tunnelen ved stadion, og slippe over dem, fleiper Tora Berger.

Synnøve Solemdal velger å se på Tarjei Bøs vannstunt som en kjærlighetserklæring.

- Det er litt som i barndommen, at du slår dem du liker. Men vi skal nok pønske ut en hevn, ja. De får vente og se, sier Synnøve Solemdal til Dagbladet.

Mobilspill Den store utskeielsen ble det ikke på jenten etter stafettgullet i går. Søndag er det Vm-avslutning, hvor Tora Berger går for sin femte gullmedalje i VM, mens flere av de andre jentene også håper på medalje.

På spørsmål fra Dagbladet om hvordan gullet skulle feires, så kom det kjapt:

- Med spilling på mobil. Vi har blitt helt hekta på det, sier Tora Berger.