Slik skal Martin holde seg frisk

Martin Andresen møter seriestarten med et helt nytt treningsprogram for å unngå en ny marerittsesong. Men landslaget tenker han ikke på. Han ser ikke kampene en gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MALVIK (Dagbladet): I går spilte han sin første fulle kamp på nesten et halvt år. Den nyvalgte Brann-kapteinen viste at han har brukt tida godt. Han styrte det meste som skjedde av spill i Abrahallen, pisket medspillerne så fråden sprutet, hadde en stor aksjonsradius, og slo sikre og smarte pasninger.

I 60 minutter. Da Andresen sloknet, tok RBK totalt over.

-  Det er ikke så farlig. Det viktigste var at vi spilte mye bedre enn vi har gjort før i vinter, sier Andresen fem minutter etter at Yssouf Kone har satt inn kampens eneste mål for Rosenborg.

Egne styrkeøvelser

Etter at Andresen brukte 2003 og 2004 på å etablere seg i Norges desiderte fotballelite, ble han gjort til landslagskaptein av Åge Hareide og kjøpt opp av Brann. Men 2005 ble intet lykkeår. Han fikk bare 16 fulle tippeligakamper i sin nye klubb. Lyskeproblemene som ødela hele forrige sesongoppkjøring slapp aldri taket, og han måtte også stå over landslagets to playoffkamper mot Tsjekkia sist høst.

Sist han spilte 90 minutter fotball, var mot Lyn 25. september.

-  Det er blitt mye alternativ trening det siste halvåret, ikke minst løping og styrketrening, så fortsatt trenger jeg det jeg kan få av kamper. Men jeg har en bedre følelse nå enn på lenge, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer