Slik skal Real Madrid lokke Gareth Bale bort fra Tottenham

Legger 1,2 milliarder på bordet. Dagens ryktebørs.

 HJERTELIG:  Ifølge Marca er Gareth Bale interessert i å dra til Real Madrid. Foto: Ric Tapia / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
HJERTELIG: Ifølge Marca er Gareth Bale interessert i å dra til Real Madrid. Foto: Ric Tapia / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): De heiteste ryktene om dagen er det Gareth Bale og Cesc Fabregas som står for.

Ifølge The Sun er Real Madrid ville til å legge 130 millioner pund (1,8 milliarder kroner) kroner på bordet for å lokke Gareth Bale til sydligere strøk.

Pakka inkluderer en  lønn på 51 millioner pund (463 millioner kroner) over seks år, og en overgangssum på 80 millioner pund (ca 730 millioner kroner). Det vil nesten matche summen klubben betalte da de hentet Cristiano Ronaldo fra Manchester United.

Mer vann på overgangsmølla ble det da Gareth Bale ikke er tilgjengelig for Tottenhams treningskamp mot Sunderland i dag. Bale sliter med en skade, og spares i kampen.

I går sa Marca at Bale allerede har bestemt seg for å dra til Real Madrid i sommer. Det tilbakeviser Tottenham-legenden Ledley King.

 FLERE MULIGHETER:  Wayne Rooney er ønsker av flere engelske klubber. Foto: Yasuyoshi Chiba / AFP / NTB Scanpix
FLERE MULIGHETER: Wayne Rooney er ønsker av flere engelske klubber. Foto: Yasuyoshi Chiba / AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Alt jeg vet er at Gareth nyter å spille fotball i Spurs. Vi vil fortsette å jobbe med Gareth og prøve å få det beste ut av ham. Forhåpentlig vil han være her når sesongen starter, sier King ifølge NTB.

Rooney-erstatter Manchester United har allerede lagt inn flere bud på Cesc Fabregas. Alle har blitt avslått, og flere Barcelona-spillere har advart den engelske klubben: -Cesc blir hos oss.

United vil likevel fortsette å kjempe for å signere midtbanespilleren, som er David Moyes primærobjekt i overgangsvinduet.

Nå ser det ut som Chelsea også bør håpe at Fabregas går til rivalen i nord. Det åpner nemlig døra for en Rooney-exit.

Jose Mourinho har ikke lagt skjul på sin begeistring for Wayne Rooney. Men en eventuell overgang til Chelsea beror på at Manchester United får inn en erstatter, melder Daily Star.

Daily Mail skriver derimot at scouseren kan ende opp i Arsenal om overgangen til Chelsea ikke blir noe av. Arsenal skal være villige til å betale en lønn på 200 000 pund i uka.

Midtbanejakt David Moyes er interessert i å forsterke midtbanen. Om Cesc Fabregas glipper, har skotten sett seg ut Yohan Cabaye. Det skriver Sky Sports. 27-åringen har imponert i Newcastle-drakta, og det skal ha gjort både PSG og Manchester United interesserte.

 ØNSKET: Yohan Cabaye har fått flere beilere etter godt spill i fjor. Foto: Matilde Campodonico / AP / NTB Scanpix ,
ØNSKET: Yohan Cabaye har fått flere beilere etter godt spill i fjor. Foto: Matilde Campodonico / AP / NTB Scanpix , Vis mer

Men Alan Pardew vil ikke miste sin midtbanekriger uten kamp.

- Jeg vil beholde ham. Vi har ikke fått inn noen bud ennå, sier Pardew til Sky Sports

Kriger om Soldado Tottenham er på jakt etter Valencias toppscorer Robert Soldado. Spanjolen har en utkjøpsklausul på 26 millioner pund. Tottenham har allerede fått avslått et bud på 22 millioner pund, melder Daily Star.

Nå har Liverpool også kastet seg inn i kampen om Soldado, melder samme avis. Liverpool skal være villige til å betale utkjøpsprisen, og klubben jakter en erstatter til Suarez, som kan dra til Arsenal.

I boks Gonzalo Higuain har  vært linket til flere klubber i sommer. Lenge lå det an til at den argentinske angriperen skulle signere for Arsenal.

Men nå skriver den italienske avisen Gazetta at Higuain er klar for Napoli.

PSG-spissen Kévin Gameiro ser ut til å forlate Paris Saint-Germain til fordel for spanske Sevilla. Det bekreftet PSG-trener Laurent Blanc etter 2-0-seieren over Hammarby i Sverige tirsdag,skriver NTB.

— Jeg har vært en beundrer av Kévin lenge, men det er hans valg og i tråd med hva klubben ønsker, sa Blanc. PSG mangler uansett ikke gode spisser. Franskmennene har fra før Zlatan Ibrahimovic og kjøpte nylig Edinson Cavani fra Napoli.

 

 TIL ENGLAND?:  Tottenham og Liverpool kriger om signaturen til Roberto Soldado. Foto: Eitan Abramovich /Topshots / AFP / NTB Scanpix
TIL ENGLAND?: Tottenham og Liverpool kriger om signaturen til Roberto Soldado. Foto: Eitan Abramovich /Topshots / AFP / NTB Scanpix Vis mer