Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik skal Ronaldo gå ned 18 kilo på tre måneder

Brasil-helten vil endre fasong.

GAMMEL TOPPSPISS: Brasilianske Ronaldo skal være med i et tv-show der han skal forsøke å kvitte seg med fettet på kroppen. Foto: AP Photo/Felipe Dana
GAMMEL TOPPSPISS: Brasilianske Ronaldo skal være med i et tv-show der han skal forsøke å kvitte seg med fettet på kroppen. Foto: AP Photo/Felipe Dana Vis mer

Den legendariske brasilianske spissen Ronaldo har begynt et nytt og bedre liv. Nå er fete hamburgere byttet ut med epler og sunn mat.

36-åringen har slitt med vekta, med pusten og med utholdenheten, men nå har den tidligere spissen i Barcelona, Real Madrid og Inter bestemt seg for å forandre vaner. Det gjør han på TV foran millioner av seere.

Han løper, løfter vekter, sykler, svømmer og går lange turer for å komme i skikkelig form igjen, for etter at kroppen har forfalt de siste årene er han nå på offensiven.

- Jeg er sulten, sier Ronaldo midt under en treningsseanse på golfbanen. I lomma har han epler og bananer.

- Normalt ville jeg ha spist et stort smørbrød eller en sandwich nå, men livet mitt er forandret, så det er andre verdier som teller mer, legger han til og tar en stor bit av det eplet han har med seg.

VIL GÅ NED I VEKT: Ronaldo. Foto: REUTERS/Sergio Moraes
VIL GÅ NED I VEKT: Ronaldo. Foto: REUTERS/Sergio Moraes Vis mer

Han er 1,84 meter høy og veide for litt siden 118 kg. Det var da han så at han nærmet seg supertungvekt at han bestemte seg for å ta skjeen i en annen hand.

Nå har han helt kuttet ut hamburgere med pommes frites, fete biffer med saus og poteter og andre usunne matvaner. Nå går det mer i frukt og grønt, og Ronaldo sier han er i ferd med å bli vant med sitt nye liv.

- Målet er å få ham til å gå ned ti kilo de neste tre månedene, sier den fysiske treneren Marcio Atalla, men Ronaldo er ikke helt enig i det.

- Jeg skal ned 18 kilo på den tiden, sier den gamle stjernespilleren selvsikkert. Så gjenstår det å se hvem av dem som får rett.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media