HAR PLANEN KLAR: Tromsø-trener Steinar Nilsen tror på seier mot gullfavoritt Godset på Alfheim søndag. Han har i hvert fall planen klar. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB Scanpix
HAR PLANEN KLAR: Tromsø-trener Steinar Nilsen tror på seier mot gullfavoritt Godset på Alfheim søndag. Han har i hvert fall planen klar. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB ScanpixVis mer

Slik skal Tromsø knuse Strømsgodset på søndag

Har planer om å utsette gullfesten.

Strømsgodset er på jakt etter sitt første seriegull siden 1970. Tromsø kan utsette drammensernes gullfest.

Godset mistrives på Alfheim. De fem siste kampene har gitt fem tap. Bare to ganger har SIF vunnet borte mot Tromsø i eliteserien.

- Vi skal utnytte dette ved at vi er TIL og at Alfheim er vår arena. Vi skal løpe mer enn motstanderen og være bedre i duellspillet, sier Tromsø-trener Steinar Nilsen til NTB.

Kjente arbeidsoppgaver Han har erstattet Agnar Christensen som trener i sesonginnspurten. Oppgaven fra TIL-styret var: Redde Tromsø fra nedrykk.

Den tidligere Italia-proffen har ikke troen på store endringer.

- Ved å ikke endre på noe. Fortsette med kjente og tydelige arbeidsoppgaver. Vi er best når vi er oss selv, forklarer Nilsen om hvordan Tromsø skal berge plassen i eliteserien.

Sterk i troen «Gutan» har ikke gitt opp selv programmet er tøft i innspurten. Serieleder Godset kommer søndag. Sesongen avsluttet mot hjemmesterke Brann i Bergen.

- Troen på ny kontrakt er naturligvis meget god. Det er opp til oss selv og våre kunnskaper, sier Nilsen.

Godset kan bli mester selv med tap på Alfheim. Vinner SIF søndag, skal det virkelig gå galt om ikke seriegullet blir vunnet. Laget har tre poeng og 15 mål bedre i målforskjell enn toer Rosenborg.

(NTB)