KJEDELIGE?: Chelsea ble kalt et kjedelig fotballag av Arsenal-supporterne. Nå slår de tilbake med en artig Instagram-video. Foto:
AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
KJEDELIGE?: Chelsea ble kalt et kjedelig fotballag av Arsenal-supporterne. Nå slår de tilbake med en artig Instagram-video. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNISVis mer

Slik slår Chelsea-stjernene tilbake mot kritikken

«Boring, boring Chelsea»

(Dagbladet): Chelsea ser ut til å cruise mot Premier League-tittelen, og til tider har de høstet stor kritkk for å spille kynisk.

Da Chelsea og Arsenal på søndag spilte uavgjort, tok noen Arsenal-supportere til orde mot manager Jose Mourinho på Chelsea-benken, og sang «boring, boring Chelsea».

Nå slår de tilbake mot kritikken. Det ved en video lagt ut på Chelsea-spiss Didier Drogbas Instagram-konto. Der sitter blant annet kaptein John Terry, Drogba selv, keeper Thibault Courtouis og Eden Hazard og header ballen - tilsynelatende veldig enkelt - mellom seg over middagsbordet.

Med teksten:

- Kjeeeedelige Chelsea!!!!!

Se videoen i Instagram-boksen under!

Også Jose Mourinho slo tilbake mot kritikken i helga. Det i sedvanlig stil med et stikk mot Arsenal.

- Det jeg synes er kjedelig er ti år uten en eneste tittel. Det er veldig kjedelig. Når man støtter en klubb og venter, venter og venter i så mange år... Det er kjedelig, sa Mourinho.

- Men kanskje de ikke sang til oss. Kanskje, fansen bare ville ha mer av laget sitt.