Ole Gunnar Solskjær i eksklusivt intervju med Dagbladet:

Slik snudde han alt

Mens hele verden er rammet av en stor pandemi, har Ole Gunnar Solskjær (47) nærmest i det stille klart å gjøre Manchester United til en tittelutfordrer i Premier League igjen. I dette eksklusive intervjuet forteller han om suksessen, corona og ryktene.

DRAMATISK: Ole Gunnar Solskjær beskriver coronasituasjonen i England som dramatisk, og forteller i et eksklusivt intervju til Dagbladet om hvordan det er å stå midt oppi det. Video: Ljosland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

utI dette eksklusive intervjuet med Dagbladet TV forteller han alt om corona-utfordringer, mediepresset og klubbens snuoperasjon.

Solskjær har aldri lagt skjul på at han har landet drømmejobben og at han trives svært godt i den. Han bruker ord som «nyter» for å beskrive tilværelsen i sjefsstolen på Old Trafford. Det er han krystallklar på. Men han er også ærlig om at ikke alt nødvendigvis bare er fryd og gammen likevel. Og at det skjer ting innenfor portene på klubbens enorme treningsanlegg, Carrington, som ikke når offentligheten.

- Jeg har aldri trodd at det skulle være lett. Det er ikke en jobb hvor det går én vei. Du har utfordringer hver eneste dag. Det er mange utfordringer som ikke dere ser. Men det å jobbe med mennesker, og med den klubben som har gitt meg så mye. Jeg trives veldig, veldig godt med det, forteller han til Dagbladet TV.

Se mer fra intervjuet lenger ned i saken.

- Dramatisk

Det er Zoom-intervjuer som er den nye hverdagen, både for journalister og fotballtrenere. Det er slik det er, og det er også slik det må være i den situasjonen vi nå har havnet i. Men dagens teknologi gjør også at vi kan komme tett på en av verdens mektigste fotballmanagere, tross strenge testregimer og «kohort»-regler

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer