Slik spilte det norske laget

Dagbladets børspoeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aserbajdsjan-Norge 0-1 (0-1)BAKU (Dagbladet): Da dommer Yevhen Aranovskij blåste av i Baku, var det også punktum for den første delen av kvalifiseringen til EM 2016. Den som startet med en hjemmesmell mot overmakten da Italia var på Ullevaal, men som siden har gått helt perfekt for Norge.

Med seieren i Baku tar landslaget og Per-Mathias Høgmo juleferie med ni poeng i sløyfe og bånd, og selv om spillerne har gått på smeller i privatkampene, har de til fulle vist at de evner å klemme ut poeng når det gjelder.

• Her er Dagbladets børskarakterer etter seieren i Baku:

Ørjan Håskjold Nyland......5Omar Elabdellaoui...........6Håvard Nordtveit............7Vegard Forren...............6Tom Høgli.....................7Per Ciljan Skjelbred........5Stefan Johansen............5Alexander Tettey............5Mats Møller Dæhli...........6Tarik Elyounoussi...........5Håvard Nielsen..............5

Innbyttere:Jone Samuelsen............5(33 min. for Dæhli)Alexander Søderlund (19 min. for Nielsen)Fredrik Gulbrandsen(2 min. for Elyounoussi)

Sjanser: 1-3

Vurdert av Lars Hojem Kvam, Tore Ulrik Bratland og Morten Pedersen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer