Slik spilte Norge

Slik spilte Norge (4-5-1) i onsdagens fotballandskamp mot Danmark

Frode Grodås: Veldig sikker på det lille som kom. Stemplet av en motspiller og tatt av banen på grunn av skade etter snaue timen.

Steinar Nilsen: Hadde trøbbel med plasseringen i store deler av kampen og fikk et ganske tungt gjensyn med landslaget.

Dan Eggen: Var konge i sin «hjemby». Vant nesten alle dueller, og har utviklet seg etter flyttingen til Spania. Norges bestemann.

Henning Berg: Svarte på tiltale etter lite spilletid på klubblaget. Fungerte godt i spann med Eggen.

Roger Nilsen: Hadde ikke sin beste dag, men klarte seg likevel brukbart. Minus for en livsfarlig tverrpasning i begynnelsen. Erstattet av Stig Inge Bjørnebye ved pause.

Håvard Flo: Vant mye i lufta mot lille Heintze. Viste også andre bra ting. Nest sist på Leos ledermål. Ut etter 83 minutter.

Ståle Solbakken: Selvtilliten er tilbake etter klubbskiftet. Tapte få dueller, men klarte ikke å markere seg like sterkt i den offensive delen av spillet.

Kjetil Rekdal: Som vanlig for de fleste ganske usynlig, men tok det defensive ansvaret på en profesjonell måte. Viktig innpisker da det kladdet som verst i starten. Byttet ut etter 75 minutter.

Øyvind Leonhardsen: Løp, løp og løp, men var ikke venn med ballen hele tiden. Scoret åpningsmålet som ga norsk selvtillit og «kontakt» med danskene.

Frank Strandli: Arbeidet godt og får godkjent. Ikke like overlegen i lufta som vi ofte er vant til.

Tore André Flo: Jobbet hardt alene på topp. Viste flere glimt av sitt voldsomme potensial. Nydelig heading som ga 2-0, hans 11 mål på 23 landskamper. Snytt for straffe etter pause.

Stig Inge Bjørnebye: Inn etter pause for Roger Nilsen. Plasserte seg rutinert og styrket sitt VM-kandidatur.

Thomas Myhre: Inn for en skadet Grodås den siste halvtimen. Viste opp to knallredninger i løpet av de tre-fire første minuttene.

Daniel Berg Hestad: Fikk et kvarter i sin debut da han tok over for Rekdal.

Vidar Riseth: Inn for Strandli de siste sju minuttene.