Slik spilte Norge

Se vurderingen av de norske spillernes innsats, og gi din stemme!

1 Frode Grodås

Rufsete utspill, sjanseløs på 0-1-målet. Stygg feil midt i andre omgang, men slapp med skrekken. Oste ikke akkurat av trygghet. Middels.

2 André Bergdølmo

Raderte ut Rommedahl, men burde tatt markeringsansvar på baklengsmålene. God ballbehandling og sikringsspill. Sikret poeng med målgivende i sluttsekundene. Norges beste.

3 Ronny Johnsen

Har fart, innsats og duellstyrke i massevis. Ikke plaget av manglende kamptrening, flott samarbeid med Bergdølmo. Liten markeringssvikt på 1-2. God.

4 Henning Berg

Kvalitet og mer variasjon i oppspillene. Sterk i dueller bortsett fra på danskenes andre scoring. Slet med Basma-samarbeid, lurt på begge baklengsmålene. Middels.

5 Christer Basma

Sørget for opptakten til baklengsmålet med svak pasning, og lurt trill rundt på det andre. Slet en mot en. Brukbare oppspill, men ikke helt dagen. Svak.

6 Steffen Iversen

Vant et hav av dueller, både langs bakken og i lufta. Innsats til tusen, men manglet det lille ekstra foran mål. Ble sliten, burde blitt byttet ut. God.

7 Trond Andersen

Slapp markeringen på Niclas Jensen før danskene laget 1-0. Mer aktiv enn tidligere, trygt defensivt anker på midten. Engasjert også offensivt. Gjorde få feil. God.

8 Øyvind Leonhardsen

Løp mest igjen, men sjelden venn med ballen. Åpnet danskene mange ganger med dype løp, men ble for unøyaktig i avgjørende situasjoner. Middels.

9 Eirik Bakke

Mye unødvendig tull og overtent i første omgang, spilte seg stort opp i den andre. Ble etter hvert den ballvinner og kreative kraft Norge trenger på midten. God.

10 Ole Gunnar Solskjær

Serverte til Riise på 1-1-målet. Sjelden til avslutning, men igjen tilrettelegger med stil. Snytt for straffe, meget sentral i alt Norge gjør offensivt. God.

11 John Arne Riise

Herlig innsatsscoring to min. etter stangtreff. Gjør for mange småfeil, men prøver og lykkes iblant. Skudd- og løpsvillig, perfekt i rollen som venstre kantspiller. God.

16 Roar Strand

Spilte 13 minutter som innbytter for Øyvind Leonhardsen.

18 John Carew

Spilte 13 minutter som innbytter for Trond Andersen. Sørget for et meget viktig utligningsmål på overtid.

17 Tommy Svindal Larsen

Spilte 2 minutter som innbytter for Eirik Bakke.

Ubenyttede reserver: 12 Erik Holtan, 13 Erik Hoftun, 14 Claus Lundekvam, 15 Frode Johnsen.

Dette er NTBs vurdering av spillerne. I morgen kan du lese den offisielle Dagblad-vurderingen i papiravisa!