Færøyene - Norge, kl. 20.45 mandag

- Slik står han i Real-kabalen

Ifølge spansk avis.

FORBEREDER EM-KVALIK: Martin Ødegaard og Norge møter Færøyene i Torshavn mandag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FORBEREDER EM-KVALIK: Martin Ødegaard og Norge møter Færøyene i Torshavn mandag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer
  • Færøyene – Norge, kl. 20.45

TORSHAVN (Dagbladet): Real Madrid skal bygges opp igjen etter en dårlig sesong. Sportsavisa AS skriver at klubbpresident Florentino Pérez vil bruke 400 millioner euro - eller 3,9 milliarder kroner - på å skape et nytt stjernelag.

I søndagens utgave går avisa gjennom alle posisjonene. På den høyre kanten i et 4-3-3-system er situasjonen som følger:

Marco Asensio Willemsen blir i klubben. Det samme Lucas Vázquez Iglesias. Bak Ødegaards navn har avisa et spørsmålstegn, mens James Rodríguez er til salgs.

Sjekk fra posisjon til posisjon nedenfor. Svart skrift betyr at spilleren blir i klubben, gult betyr kjøp eller mulig kjøp, spørsmålstegn betyr usikkerhet - og rødt til salgs.

ØDEGAARD PÅ LISTA: Her er et utdrag fra kabalen Real Madrid er i ferd med å legge, ifølge AS.
ØDEGAARD PÅ LISTA: Her er et utdrag fra kabalen Real Madrid er i ferd med å legge, ifølge AS. Vis mer

Ødegaard er for tida i Torshavn og forbereder kampen i EM-kvaliken mot Færøyene mandag. Etterpå vil han ha en dialog med Real Madrid.

Til Dagbladet sier han:

- Det er ikke noe som er bestemt, egentlig. Jeg har først og fremst hatt fokus på Vitesse og å avslutte sterkt der. Nå er det landslaget, så får vi ta en vurdering etter dette.

Han fortsetter:

- Det blir nok en avklaring før sesongoppkjøringen. Utover dette vet jeg ikke hva det blir til.

PÅ TRENERJAKT: Lars Lagerbäcks kontrakt med NFF varer ut et eventuelt EM-sluttspill neste sommer. Landslagssjefen har hatt ansvaret for Norge siden 2017, og tidligere trent andre nasjoner som Island, Nigeria og Sverige. Kommentator: Morten P. Video: Tore Ulrik Bratland / Dagbladet Vis mer

Skulle han gå tilbake til Real Madrid nå - etter utlånet til Vitesse - kommer han til litt av et byggverk. Eden Hazard er sommerens store signering. Ingen prislapp er nevnt fra offisielt hold. Men 100 millioner euro - 980 millioner kroner - er omtalt som en mulig sum til Chelsea.

I tillegg kommer Luka Jovic, Eder Militao og Rodrygo Goes. Også Christian Eriksen, Paul Pogba og Ferland Mendy knyttes til klubben. AS skriver at signeringen av Hazard er begynnelsen på et sterkt signal.

- Etter Hazard er Pogba det store målet. Alternativet til ham er Eriksen, heter det.

Ødegaard har kontrakt med Real Madrid fram til sommeren 2021.

- Han kom hit som 16-åring. Nå er han 20. Om to-tre år vil han være blant stjernene i Real Madrid, sa klubbpresident Florentino Pérez til radiokanalen Onda Cero nylig.

EM-kvalik
Spania33008-29
Sverige32108-47
Romania31117-54
Malta31022-63
Norge30216-72
Færøyene30033-100