Video fra Old Trafford

Slik stormet de Old Trafford

Manchester United-supportere protesterte mot klubbens eiere i dag. To ganger kom supporterne seg inn på Old Trafford. Denne videoen viser hvordan noen kom seg inn.

OLD TRAFFORD: Videoen viser øyeblikket United-fansen bryter seg inn på Old Trafford. Video: Leah Smith / Twitter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndagens Premier League-oppgjør mellom Manchester United og Liverpool ble utsatt etter massive protester i Manchester.

Tusenvis av supportere viste sin avsky mot Manchester Uniteds amerikanske eiere - Glazer-familien. Fans samlet seg utenfor Old Trafford, og ved to anledninger har supporterne stormet inn på gressmatten.

Det har også vært enkelte sammenstøt mellom politiet og supporterne.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Slik kom de seg inn

En video som bli delt i sosiale medier i kveld viser hvordan noen av supporterne kom seg inn på Old Trafford.

The Telegraph skriver at 2000-3000 supportere var på vei mot klubbens supporterbutikk da sikkerhetsvaktene så seg nødt til å ta grep. De valgte å fjerne enkelte barrikader, etter alt å dømme slik at fansen ikke skulle bli skadet.

Grepet ga supportere tilgang til enkelte av inngangspartiene rundt stadion, og en gruppering fant veien til inngang AE8 - som skal være handikapinngangen.

The Telegraph skriver at dette var døra flere av supporterne tok seg inn på gressmatta gjennom, og en video som blir delt i søndag kveld viser at døra ble sparket opp av en gjeng med supportere.

Tidligere i dag skrev blant annet Sky Sports at supportere tok seg inn på stadion ved to anledninger, og det usikkert hvilket av forsøkene dette er.

I videoen er det ingen vakter som forsker å stoppe supporterne.

OLD TRAFFORD: Det er amper stemning i forkant av oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United søndag 2. mai. Video: Twitter Vis mer

Kastet flasker

Manchester Evening News skriver søndag kveld at det skal være snakk om 100 supportere som kom seg inn på stadion.

- Det var uforsvarlig og farlig. Vi forstår at supporterne er lidenskapelig opptatt av klubben, og vi respekterer at de vil protestere. Vi la opp for fredelige protester, men det ble klart at flere av dem som var der ikke hadde planer om å følge oppfordringene, sier politikonstabel Russ Jackson til Manchester Evening News.

Han sier at både flasker og andre objekter ble kastet mot politiet, og bekrefter at saken nå blir etterforsket.

Kampen mellom Manchester United og Liverpool ble utsatt. Fortsatt er det ikke bestemt når kampen blir spilt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer