Slik svarer City: - Skuffet

Manchester City har kommet med en offisiell uttalelse etter Champions League-utestengelsen. Viasat-kommentator Roar Stokke tror ikke klubben blir utestengt.

DÅRLIG NYTT: Manchester City-manager Pep Guardiola har en drøm om å vinne Champions League med Manchester City. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix
DÅRLIG NYTT: Manchester City-manager Pep Guardiola har en drøm om å vinne Champions League med Manchester City. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): I dag slapp Uefa bomben om at Manchester City er utestengt fra Champions League i to sesonger, fra og med neste sesong. Årsaken er brudd på Financial Fair Play.

Nå har klubben kommet med en pressemelding i anledning utestengelsen.

«Manchester City er skuffet, men ikke overrasket over kunngjøringen fra det dømmende kammer i UEFA», heter det i en uttalelse fra klubben.

City mener saken bærer preg av forhåndsdømming.

«I desember 2018 forhåndsviste UEFAs sjefetterforsker offentlig utfallet og sanksjonen han hadde til hensikt å gi Manchester City. Dette før noen etterforskning hadde startet. Den påfølgende mangelfulle og konsekvent lekkede UEFA-prosessen han hadde tilsyn med, har betydd at det var liten tvil om hva som ville bli utfallet.»

Har sendt klage

Videre heter det:

«Klubben har formelt klaget til UEFAs disiplinærorgan, en klage som er blitt gjort gyldig ved en CAS-kjennelse. Enkelt sagt er dette en sak initiert av UEFA, det er tatt ut tiltale fra UEFA og det er UEFA som har dømt. Når denne fordomsfulle prosessen nå er over, vil klubben søke en upartisk dom så raskt som mulig. I første omgang vil vi innlede saksbehandling med domstolen for idrettens voldgiftsrett.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer