Norges forsvarsspill skaper hodebry for Lagerbäck

Slik svarer Lagerbäck for forsvarskritikken

- Vi blir for nervøse, mener landslagssjefen.

KASTER OG KASTER:...men scorer aldri. Liverpools egen innkasttrener har meldt seg til tjeneste for det norske landslaget, men Lars Lagerbäck er skeptisk til forslaget. Video: NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Færøyene - Norge 0-2(0-0)

TORSHAVN/OSLO (Dagbladet): Forsvarsspillet til det norske landslaget har fått velfortjent kritikk de siste kampene, og kveldens forestilling ga mer vann på mølla for kritikerne.

Færøyene skapte flere store sjanser på en passiv norsk forsvarsfirer, og var flere ganger nære å sette ballen bak André Hansen, som vikarierte mellom stengene.

Nærmest var de kvarteret før slutt. Soneforsvaret ble i overkant statisk på et hjørnespark i mot, og Odmar Faerø fikk fritt spillerom inne i feltet. Forsvarsspillerens hodestøt gikk på innsida av stolpen, og Norge var bare heldige som ikke fikk utligninga i fleisen.

På Dagbladets spørsmål om forsvarsproblemene på pressekonferansen etter kampslutt i Torsvhavn, svarte landslagssjefen følgende:

- Vi ligger ikke rett i forsvarsspillet. Jeg føler at vi er litt for stressa og gjør hverandre for nervøse. Det resulterer i balltap og kontringer i mot. På dødball skaper de gode sjanser. Vi er for nervøse og spiller ikke som vi skal i forsvar. Det går ikke når man møter et lag som Færøyene, svarte Lagerbäck, som virket å være enig i kritikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer