Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik svarer Ronaldo på spekulasjonene

Ronaldo avviser at det er en splid mellom ham og treneren i Juventus. Søndag førte han laget til EM-sluttspillet med sitt 99. mål

AVVISER STRID:Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix
AVVISER STRID:Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– De siste tre ukene har jeg spilt med begrensninger, men det var ingen kontrovers. Dere (media) skapte den, sier Ronaldo etter 2-0 seieren mot Luxembourg i følge Reuters.

Mot Milan forrige uke ble Ronaldo byttet ut etter bare 55 minutter på stillingen 0-0 og så alt annet enn fornøyd ut. Inn kom Paulo Dybala, som avgjorde for Juventus i storkampen.

JUVENTUS-SJEF: Maurizio Sarri. Foto: NTB Scanpix
JUVENTUS-SJEF: Maurizio Sarri. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det tidlige byttet i den viktige kampen førte til rykter om splid mellom Ronaldo og Juventus' trener Maurizio Sarri, som begrunnet byttet med at Ronaldo hadde slitt med en småskade i kneet. Kneskaden bekreftet Ronaldo i intervjuet med pressen etter landskampen mot Luxembourg.

– Jeg prøvde å hjelpe Juventus. Ingen liker å bli byttet ut, men jeg forsto det siden jeg ikke var helt frisk, sa Ronaldo, som heller ikke følte seg 100 prosent i de to landskampene for Portugal.

Likevel scoret han hattrick i 6-0 seieren mot Litauen torsdag, før han fulgte opp med et enkelt mål mot slutten av matchen mot Luxembourg søndag.

OPPHETET: Det oppstod full krangel mellom Skeid-trener Tom Nordlie og Starts keeper Jonas Deumeland etter et omdiskutert rødt kort. Video med tillatelse fra Eurosport Vis mer

– Jeg ofret meg for laget. Vi kunne ha feilet i å kvalifisere oss. Det er smerter som hindrer meg fra å føle meg 100 prosent, men jeg prøver alltid å spille, sa Ronaldo.

Portugal ble nummer to i EM-kvalifiseringsgruppe B med 17 poeng og er dermed klar for mesterskapet. Ukraina vant gruppen med 20 poeng.

Ronaldo er ett mål unna å få 100 mål for landslaget som første européer noensinne. Den eneste spilleren med flere landslagsmål er iranske Ali Daei, som stoppet på 109 mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media