LØNNSKLAGE:  Spillerne i den meksikanske klubben Celaya har sett seg lei på å ikke få lønn. Dermed stilte de opp med papirposer over hodet på lørdagens lagbilde. Foto: REUTERS / Stringer / NTB Scanpix
LØNNSKLAGE: Spillerne i den meksikanske klubben Celaya har sett seg lei på å ikke få lønn. Dermed stilte de opp med papirposer over hodet på lørdagens lagbilde. Foto: REUTERS / Stringer / NTB ScanpixVis mer

Slik svarer spillerne på manglende lønninger

Mangler også strøm og vann i hjemmegarderoben.

(Dagbladet): Protester kan forekomme på mange forskjellige vis.

Andredivisjonslaget Celaya i Mexico har sett seg lei på å ikke få utbetalt lønn, og stilte dermed til et litt uvanlig lagbilde.

Samtlige av lagets 18 spillere stilte med papirposer over hodet da laget skulle avbildes før en kamp mot CF Merida i helgen.

Med påtegnede dollartegn og teksten «betal meg» er det liten tvil om hva lagets budskap er.

Den meksikanske spillerforeningen uttalte i går at de nå vil sette i gang tiltak for å løse lønns-floken, melder Reuters.

- De nødvendige tiltakene vil bli satt i gang, og situasjonen vil bli løst, melder spillerforeningen på Twitter.

Spillerne hevder at de ikke har fått lønn på flere måneder. Lørdag var tålmodigheten over, og derfor poserte spillerne med posene på hodet - mens de sto vendt mot området der deres egen klubbdirektør satt.

I tillegg mangler garderoben på hjemmestadion, Miguel Aleman, både vann og elektrisitet. Spillerne frustrerte over at de må reise til bortekamper på kampdagen.

Celaya ligger for tiden på en niendeplass i andredivisjon i Mexico.