Slik takket U21-gutta treneren for bronsen

Våt hyllest for trener Tor Ole Skullerud.

I BASSENGET: Norges u21-landslagssjef Tor Ole Skullerud ble kastet i bassenget av spillerne under den uformelle medaljeseremonien på Sheraton i Tel Aviv lørdag kveld. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
I BASSENGET: Norges u21-landslagssjef Tor Ole Skullerud ble kastet i bassenget av spillerne under den uformelle medaljeseremonien på Sheraton i Tel Aviv lørdag kveld. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Norge ble for svake mot Spania, men gjorde seg langt fra bort mot de regjerende mesterne.

- Når en spansk U21-trener sier at han ikke har hatt trøbbel på samme måten mot noen andre før, så er jeg stolt av det. Det viste alt av moralen i mannskapet, laget og i gruppa vår. Den har vært fryktelig sterk i hele dette mesterskapet, sier Skullerud til Dagbladet.

Og Norge var ikke langt unna å slå det pasningssikre laget. Rett før Spania gikk opp i 2-0, var kaptein Stefan Strandberg ekstremt nære utligning.

- Ballen bare faller ned foran meg og jeg får slengt fram en fot. Men den er på vei opp, så det er vanskelig å gjort noe annet, men det er litt marginene. Selvfølgelig skulle jeg jo gjerne sett ballen gå i mål, sier Strandberg til Dagbladet.

Men på tross av at Ørjan Nyland sto sitt livs kamp i mål, holdt det ikke for Norge. Til slutt endte det 3-0, og U21-gutta måtte ta til takke med bronse.

Dette var det siste aldersbestemte mesterskapet for den lovende årgangen, og under den uformelle medaljeseremonien, takket de trener Tor Ole Skullerud slik de best viste - med å kaste ham i vannet. Ut fra bildene ser det ut til at han tok det med et smil.

BRONSE: Norge fikk bronse i U21-EM, og feiret den med å kaste treneren i bassenget. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
BRONSE: Norge fikk bronse i U21-EM, og feiret den med å kaste treneren i bassenget. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer