Slik takles et Idol

Kjartan Salvesen liker å snakke om fotball, øl og musikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Slottsparken (Bakrommet): Kongen er ikke hjemme. Ei heller dronningen, men gardistene er fortsatt velkledde med svettende perler fra duskhattene.

Bakrommet går sammen med Kjartan Salvesen, selveste vinneren av årets Idol-finale, som nå har sluppet sitt første album med blant annet vinnerlåta «Standing Tall». Det med høyhet, ja. I hine horde dager et velkjent Slottsparken-fenomen, men det snakker vi ikke høyt om. Fy, over til sport:

IAN RUSH:

-  Ditt første idrettsminne & co. ?

-  Mitt første idrettsminne husker jeg veldig godt. Jeg var åtte eller ni år, og sammen med faren min var vi i England der vi så Tottenham mot Liverpool. Faren min dro en spøk, og sa han var representant fra Norges Fotballforbund. På den måten kom vi inn i «players lounge» etter kampen. Det var utrolig, der traff jeg alle heltene. Og selv om jeg var Tottenham-fan så var det stas å bli tatt bilde av sammen med blant andre Ian Rush, sier Kjartan, som begikk en usedvanlig stor fotballfaglig forbrytelse som ung.

KLUBBSKIFTE:

-  Rundt 15-årsalderen skiftet jeg av alle ting klubb, gikk fra Tottenham til Manchester United. Og siden har det bare vært de røde. Den største av dem alle er kong Eric, Eric Cantona. Han rager nesten helt opp mot mitt aller større fotballforbilde; nummer 10, Michel Platini. Han hadde de aller fineste frisparkene. Etter jeg hadde sett ham på tv, brukte jeg timer ute på plenen for å øve på hans frispark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer