Slik tar lokalavisa farvel med Martin

«Adios Martinio».

ADIOS: Martin Ødegaard forlater snart Strømsgodset og Drammen. Slik tar lokalavisa Drammens Tidende farvel med supertalentet i sin papirutgave i dag. Foto. NTB Scanpix/Faksimile: Drammens Tidende
ADIOS: Martin Ødegaard forlater snart Strømsgodset og Drammen. Slik tar lokalavisa Drammens Tidende farvel med supertalentet i sin papirutgave i dag. Foto. NTB Scanpix/Faksimile: Drammens Tidende Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Strømsgodset-talentet Martin Ødegaard skal ha bestemt seg for å fortsette karrienen i Real Madrid. I dag tar lokalavisa Drammens Tidende farvel med den norske fotballjuvelen:

«Adios Martinio», skriver Drammens Tidende over nesten hele sin forside.

«Ødegaard til Real Madrid», fortsetter avisa.

Strømsgodset har foreløpig ikke bekreftet at de er enige med Real Madrid om en overgangssum - men overgangen skal trolig være på rundt 20-30 millioner.

Kilder Dagbladet var i kontakt med i går mener Ødegaard skal spille vårsesongen på utlån til Strømsgodset.

Neppe A-lag C Mores La Liga-ekspert Petter Veland tror det er usannsynlig at Martin Ødegaard får spilletid på Real Madrids A-lag denne sesongen.

- Hvis Real Madrid er seriemester noen runder før slutt, eller ute av ligakampen kan han få sjansen. Det vil være en positiv overraskelse hvis han spiller på A-laget denne sesongen, sa Veland i går kveld.

DT.no meldte i går at Ødegaard er klar til å skrive under på en langtidskontrakt. Hans pappa Hans Erik Ødegaard, som hele livet har fulgt sin sønn på treningsfeltet og nå også på Europa-turneen, er tilbudt jobb i Real Madrid-systemet - trolig som trener eller spillerutvikler i aldersbestemte klasser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer