Slik tipper du uten å gå i kiosken

Toppgevinsten kan bli 192 millioner kroner i dag.

Lykke: 
Joshua King og Alexander Toft Søderlund jubler etter at Søderlund blir felt og skaffer Norge straffespark på overtid under VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Slovenia på Ullevaal stadion tirsdag kveld. Kampen endte 2-1 til Norge. Fredag kan du tippe på Norges viktige bortekamp  mot Sveits. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix.
Lykke: Joshua King og Alexander Toft Søderlund jubler etter at Søderlund blir felt og skaffer Norge straffespark på overtid under VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Slovenia på Ullevaal stadion tirsdag kveld. Kampen endte 2-1 til Norge. Fredag kan du tippe på Norges viktige bortekamp mot Sveits. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som Dagbladets tippe-ekspert leverer jeg daglig tips for tippekupongen og oddsspill på Dagbladets oddstipssider på Internett.

Ofte får jeg spørsmål om hvordan man leverer spillene fra PC, nettbrett eller mobiltelefon. Det er jo ikke slik at du trenger å gå i butikken eller kiosken lenger. Her gis en kort guide til hvordan du leverer spillene dine fra godstolen. Det er superenkelt, og du kan til og med levere spill direkte fra Dagbladets tippesider!

Toppgevinsten i Viking-Lotto i dag er hele 192 millioner kroner, en gevinst du riktignok må ha astronomisk flaks av ypperste nivå for å vinne.

Slik spiller du via InternettAlt spill hos Norsk Tipping forutsetter at du har et spillerkort. Har du ikke det er du nødt til å bestille det ved å klikke på denne lenken (åpnes i nytt vindu i nettleseren) og velge knappen «Har du ikke spillerkort? Bli kunde», nede til høyre. Da får du spillerkort og kortleser i posten innen kort tid. Du kan også få spillerkort hos din lokale kommisjonær.

Jeg forutsetter nå at du har spillerkort.

Skal du spille på Internett er det to måter å logge seg inn på hos Norsk Tipping.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer