Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik tipper du uten å gå i kiosken

Toppgevinsten kan bli 192 millioner kroner i dag.

Lykke: 
Joshua King og Alexander Toft Søderlund jubler etter at Søderlund blir felt og skaffer Norge straffespark på overtid under VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Slovenia på Ullevaal stadion tirsdag kveld. Kampen endte 2-1 til Norge. Fredag kan du tippe på Norges viktige bortekamp  mot Sveits. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix.
Lykke: Joshua King og Alexander Toft Søderlund jubler etter at Søderlund blir felt og skaffer Norge straffespark på overtid under VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Slovenia på Ullevaal stadion tirsdag kveld. Kampen endte 2-1 til Norge. Fredag kan du tippe på Norges viktige bortekamp mot Sveits. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix. Vis mer

Som Dagbladets tippe-ekspert leverer jeg daglig tips for tippekupongen og oddsspill på Dagbladets oddstipssider på Internett.

Ofte får jeg spørsmål om hvordan man leverer spillene fra PC, nettbrett eller mobiltelefon. Det er jo ikke slik at du trenger å gå i butikken eller kiosken lenger. Her gis en kort guide til hvordan du leverer spillene dine fra godstolen. Det er superenkelt, og du kan til og med levere spill direkte fra Dagbladets tippesider!

Toppgevinsten i Viking-Lotto i dag er hele 192 millioner kroner, en gevinst du riktignok må ha astronomisk flaks av ypperste nivå for å vinne.

Slik spiller du via Internett
Alt spill hos Norsk Tipping forutsetter at du har et spillerkort. Har du ikke det er du nødt til å bestille det ved å klikke på denne lenken (åpnes i nytt vindu i nettleseren) og velge knappen «Har du ikke spillerkort? Bli kunde», nede til høyre. Da får du spillerkort og kortleser i posten innen kort tid. Du kan også få spillerkort hos din lokale kommisjonær.

Jeg forutsetter nå at du har spillerkort.

Skal du spille på Internett er det to måter å logge seg inn på hos Norsk Tipping.

Enten bruker du en kortleser, som du kan bestille gratis her. Velg knappen «Bestill gratis kortleser her», nede i midten. Denne må sendes i posten, og du må derfor vente litt med å spille. Merk; har du allerede en kortleser i din PC, kan du bruke denne.

Alternativt registrerer du et brukernavn og passord hos Norsk Tipping. Når du logger deg inn får du tilsendt en SMS med en lenke, og når du trykker på den er du innlogget automatisk, og kan tippe. Denne registreringen gjør du her, velg knappen «Registrer brukernavn og passord her», nede til venstre.

Dermed er du klar til å spille allerede i dag!

Slik spiller du via mobiltelefon eller nettbrett
Å bli mobilspiller er heller ikke rakettvitenskap. Alt du trenger er spillerkort (hvis ikke, se over) og en mobiltelefon med støtte for Java og GPRS, noe de aller fleste mobiltelefoner laget de siste to-tre årene har.

Deretter må du laste ned en enkel applikasjon, noe som enten kan gjøres via telefonen eller via Norsk Tippings nettsider for mobilspill. Der finner du også hjelp og mer informasjon, og kan sjekke om din telefon er klar for nettspill.  

Du kan være i gang på ti minutter!

Hva spiller jeg?
Det er landskamper fredag, og følgelig er ikke oddsprogrammet (Langoddsen) like fullt av spennende objekter som det pleier å være. Det spilles likevel både fotball, hockey og håndball, og du kan sjekke dagens oddstips på www.dagbladet.no/sport/oddstips/ 

Fredagen blir som sagt en fin spilledag, og da kan man også levere den tradisjonelle tippekupongen. Den har en bonuspott på fem millioner kroner som skal utbetales fredag, og de som har lest min artikkel «Slik vinner du i tipping» vet at dette er en gyllen anledning.

I tillegg må jeg igjen nevne Viking-Lotto, og dens potensielle toppgevinst på 192 millioner kroner. Jeg har tidligere skrevet om de ørsmå vinnersjansene, men her spilles det kun for å vanne dagdrømmene. Du kan levere kupongen her, og husk å sjekke inn igjen på Dagbladets tippesider fredag for tips til alle landskampene!

Til slutt; pengespill er bare gøy i kontrollerte former. Spill aldri for mer enn du har råd til å tape!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media