<strong>DRAPSTRUET:</strong> Anders Mol og Christian Sørum har fått flere stygge meldinger i innboksen etter tap. Her er de i Bjørvika i Oslo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DRAPSTRUET: Anders Mol og Christian Sørum har fått flere stygge meldinger i innboksen etter tap. Her er de i Bjørvika i Oslo. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Christian Sørum og Anders Mol

Slik unngår Sørum og Mol drapstruslene

Forrige sesong tikket det inn alvorlige drapstrusler mot sandvolleyball-paret etter tap. Betting og kampfiksing har lenge vært et problem i idretten, men ifølge Anders Mol og Christian Sørum er det lite av det nå. Dette mener de er årsaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne helga gikk Fanta Norgestour i sandvolleyball av stabelen på Jernbanetorget i Oslo. Christian Sørum (23) og Anders Mol (22), Norges største sandvolleypar, kom direkte fra EM-gull og VM-bronse i årets sesong for å vise ansikt til resten av Norges befolkning.

Helgas turnering var en såkalt enstjernersturnering, som er et par hakk dårligere enn hva duoen vanligvis konkurrerer i. Det er ikke tvil om at sandvolleyball-paret setter pris på turneringa, men begge har en drøm om at Norge en gang vil arrangere en skikkelig turnering, slik at flere kan få øynene opp for idretten.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer