Slik vant super-Luis kjæresten tilbake

Ungdomskjæresten han vant tilbake - og to mektige Liverpool-sjefer.

STOR SESONG: På 33 ligakamper i den gulljaktende sesongen Liverpool la bak seg i mai, scoret Suárez 31 mål, og han var nest sist på 12 andre. Foto: JON SUPER / AP PHOTO / NTB SCANPIX
STOR SESONG: På 33 ligakamper i den gulljaktende sesongen Liverpool la bak seg i mai, scoret Suárez 31 mål, og han var nest sist på 12 andre. Foto: JON SUPER / AP PHOTO / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det står om en VM-semifinale i Sør-Afrika. Du har nettopp handset på egen målstrek, og dermed ødelagt for motstanderen med noe som bryter med hele fotballens idé:

Det skal jo bare være én keeper på hvert lag.  Heldigvis er handsen sett, straffe er dømt, og du er rettmessig utvist. Så misser det andre laget straffen.

Hva gjør du når du, på vei av banen, konstaterer at du fikk full uttelling for handsen din - du reddet jo landet ditt fra et baklengsmål?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer