Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik varmer du opp til cup-festen

Klanen har øvd inn 20 nye sanger, Godset-unionen har satset på Jonas Fjeld. Og én ting kan du iallfall være sikker på: Det blir fest uansett. Supporternes timeplan fram til cupfinalen er tøff - og våt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VIF-klanen

Stiftet: 1990.

Medlemmer: 3100.

Vorspielet: - Formiddagen er satt av til rekonvalesens etter avspark på nattklubben Stedet i går. I dag bør vi spare oss litt sånn at formen sitter på selveste kampdagen, sier Klan-medlem Gjermund Nordtug.

- Men noen av oss skal tidlig - eller ikke fullt så tidlig - opp for å selge det nødvendige utstyret i rødt, hvitt og blått.

Kl. 20.00 åpner dørene for Cupfinale-show på Rockefeller.

- Jokke med Tourettes skal spille, etterfulgt av obligatoriske Bjølsen Valsemølle og Øsekara. Alle som vil kan kjøpe billetter til arrangementet. Mange tror at vi Klanfolka er litt farlige å feste med. Det er ikke tilfelle, men skikkelig trøkk blir det, lover Nordtug. Serveringa stenger kl. 03.30.

- Jeg håper folk legger seg i rimelig tid. Morgendagen er og blir den viktigste, sier han.

Festen : De som ikke har klart å skaffe seg billetter kan se kampen på storskjerm på Rockefeller. Dørene åpner kl. 12.00.

- Vi andre møtes på Sotahjørnet på Vålerenga og tar buss til Bislett. Derfra går vi sammen til Ullevaal, sier Klan-medlemmet.

Som er sikker på én ting:

- Når vi har vinni drar vi rett til Rockefeller hvor vi skal feste utover hele natta. Spillerne kommer etter banketten. Jeg skjønner at de vil feire litt aleine først. Vi kan nok være litt slitsomme av og til, innrømmer Nordtug.

På grunn av Klanens størrelse erstattes stampubene med Rockefeller for anledningen.

- Men vi har sørga for å justere ølprisene ned på østkantnivå, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!