Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik vil de løse krisa

Ledelsen i English Football League (EFL) mener ligaene kan ferdigspilles over en periode på 56 dager når det er trygt å starte opp igjen etter coronaviruset.

LIGGER AN TIL OPPRYKK: Men skjebnen til Marcelo Bielsa og Leeds er ennå ikke bestemt. Foto: NTB Scanpix
LIGGER AN TIL OPPRYKK: Men skjebnen til Marcelo Bielsa og Leeds er ennå ikke bestemt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det har klubbene fra nivå to til fire i engelsk fotball fått beskjed om gjennom en epost fra styreleder Rick Parry i EFL, skriver blant andre BBC og Daily Mirror.

I eposten skriver Parry at kampene mest sannsynlig kommer til å bli spilt uten tilskuere til stede. I tillegg informerer han de 72 lagene i EFL-systemet om at lagene tidligst får trene 16. mai.

Parrys mål er at alt kan fullføres i løpet av sommeren, men enn så lenge er det uvisst om det lar seg gjøre. I løpet av de 56 dagene skal både sesongen fullføres og omspillskampene om opprykk og nedrykk skal spilles.

Alle de 24 lagene i mesterskapsserien hadde ni kamper igjen å spille da ligaen ble utsatt 13. mars. Noen lag på nivå tre har 12 kamper igjen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!