Slik vil du aldri få se Neymar igjen. Landslagssjefen har fått nok

Legger ned forbud.

NOK ER NOK: Den nye brasilianske landslagssjefen Dunga har sendt sine spillere et langt brev. Der oppfordrer han til å unngå bruk av blant annet flip-flops, capser og øreringer. Foto: AP Photo/Shizuo Kambayashi/NTB Scanpix
NOK ER NOK: Den nye brasilianske landslagssjefen Dunga har sendt sine spillere et langt brev. Der oppfordrer han til å unngå bruk av blant annet flip-flops, capser og øreringer. Foto: AP Photo/Shizuo Kambayashi/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den nye brasilianske landslagssjefen Dunga har sendt sine spillere et langt brev. Der oppfordrer han til å unngå bruk av blant annet flip-flops.

Dunga har også oppfordret spillerne til å ikke bruke øreringer og capser når de er på oppdrag for det brasilianske landslaget.

I brevet har spillerne fått restriksjoner om ikke å bruke mobil eller iPad under måltider og lagmøter. De har også blitt oppfordret til å synge nasjonalsangen før kampen, unngå politisk eller religiøse uttalelser og spillerne må betale egne telefonregninger, i tillegg til ekstra bagasjeutgifter.

- Vi foreslår dette for å forbedre atmosfæren. Vi forklarte det til spillerne og vi forsto at de ønsket grenser. Dette er ikke en utestengelse. Alle organisasjoner har regler, sa Dunga.

Tok ut Luiz Adriano Torsdag tok den tidligere svært autoritære Brasil-kapteinen ut en 23-mannstropp til kampene mot Tyrkia og Østerrike neste måned. Blant de utvalgte var Sjakhtar-spissen Luiz Adriano som scoret fem mål i mesterligakampen mot BATE tirsdag. Dunga mener angriperen tilfører noe nytt.

- Vi må skape en alternativ tilnærming. Luiz Adriano slo gjennom via Internacional. Han har spilt lenge i Sjakhtar nå og brasilianske fans forstår at det er vanskelig å spille i et land som Ukraina. De har snø mange måneder i året, og det er hardere å score mål jevnlig der og i mesterligaen, sa Dunga ifølge Goal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer