Vålerenga

Slik vil han fargelegge norsk fotball

Sesongen er ikke mange serierunder gammel, men igjen er optimismen gryende i Vålerenga. Noe av grunnen til dette er markedsavdelingen i klubben - anført av Mehran Amundsen-Ansari (34).

UREDD: Mehran Amundsen-Ansari (34) har jobbet seg veien opp stigen i norsk fotball. Nå er han en av Vålerengas viktigste stemmer - både i og utenfor klubben. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UREDD: Mehran Amundsen-Ansari (34) har jobbet seg veien opp stigen i norsk fotball. Nå er han en av Vålerengas viktigste stemmer - både i og utenfor klubben. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet): - Huff, jeg kjenner jeg får tårer i øya når vi prater om dette.

Mehran Amundsen-Ansari har på kort tid blitt et velkjent navn blant kongeblå fotballsupportere i hovedstaden.

Vålerengas markedssjef har ikke bare blitt en av klubbens viktigste hva angår å sikre store sponsoravtaler, men også for å skape blest rundt klubben i sosiale medier.

Selv har Amundsen-Ansari påpekt at han representerer Vålerenga som klubb, både i møter og på tribunene, men det er en annen gruppe i samfunnet han også spiller en viktig rolle for.

Reisen fra Iran

Sammen med Simon Mesfin i Lillestrøm er Amundsen-Ansari den eneste i norsk toppfotballs ledelse som har opprinnelse fra land utenfor Europa. Det bærer med seg et viktig samfunnsansvar, påpeker Vålerengas markedssjef.

- Det er jeg som har hovedansvaret for avdelingen som skal skape inntekter. Vi skal skape blest og lage atmosfæren som er med på å få folk på kamp. Men jeg har gått fra møter og tenkt «dette salget hadde jeg fått til hvis jeg hadde hatt et annet navn». Det har jeg, sier Amundsen-Ansari.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer