Slik vinner du i tipping

Tippekupongen har vært en del av mange nordmenns lørdagsritual siden 1948. Slik øker du vinnersjansene!

Mange tippere tenker ukritisk at Liverpool på hjemmebane; den er sikker. Men Liverpool har bare vunnet fem av 14 hjemmekamper når dette skrives. Her feirer Steven Gerrard scoring i én av dem; 3-0 hjemme mot Everton. Foto: EPA/PETER POWELL
Mange tippere tenker ukritisk at Liverpool på hjemmebane; den er sikker. Men Liverpool har bare vunnet fem av 14 hjemmekamper når dette skrives. Her feirer Steven Gerrard scoring i én av dem; 3-0 hjemme mot Everton. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helt riktig, innledningen er tabloid. Det er ingen enkel vei til å vinne på tippekupongen, et spill med 55 prosent tilbakebetalingsprosent (55 kroner betales tilbake i premier for hver hundrelapp Norsk Tipping får inn) og en vinnersjanse per rekke på 1 til 531.441 for 12 rette.

Tippekupongen er et av de vanskeligste spillene å tjene penger på, grunnet den lave tilbakebetalingsprosenten. En matematiker vil fortelle deg at det er umulig å vinne penger i tipping, samtidig sitter det en del luringer rundt om som har en annen historie.

Tippekupongen er likevel først og fremst et underholdende spill, og et fast tilbehør til TV-fotballen i helgen.

Her kommer noen enkle råd for å øke vinnersjansene, spesielt til storgevinstene!

Forstå hvem du spiller mot Tipping er et pottspill, der Norsk Tipping samler inn tips og innsatser for så å dele premiepotten på de deltakere som har 10, 11 eller 12 riktige. Det betyr at hvis du tipper som «alle andre» og vinner, blir premiene meget lave.

Det er en grunn til at de virkelig store tippepremiene av og til går til vinnere som har tippet strikkemønstre eller faste rekker: Disse kupongene inneholder gjerne mange overraskelser som få eller ingen andre tipper, og dermed er man alene om vinnerloddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer