- Slipp galskapen løs!

David Moyes ser frem til verbal «krig» med Mourinho.

GLEDER SEG: David Moyes skal nyte det psykologiske spillet som Jose Mourinho er kjent for. Foto: AFP PHOTO / Nicolas ASFOURI / NTB Scanpix
GLEDER SEG: David Moyes skal nyte det psykologiske spillet som Jose Mourinho er kjent for. Foto: AFP PHOTO / Nicolas ASFOURI / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): José Mourinho og Alex Ferguson hadde sine verbale feider da de knivet om Premier League-titler under portugiserens regjeringstid i Chelsea. Men seinere har Mourinho fortalt at de har holdt kontakten også etter at han ble sparket fra Chelsea.

- Blant alle trenerne innen fotballen, kan jeg si at Ferguson er min beste venn, sa manageren i 2010.

Det var også en kjent sak at de pleide å dele en flaske god vin etter kampene. Vinen ble bedre og bedre, da det gikk sport i å ta med den beste flaska. En tradisjon som Alex Ferguson startet.

- Før kampene hadde vi ordkrigene våre. Så var det en kamp ute på banen. Og etterpå - seier, tap eller uavgjort - var det tradisjonen vår å ta en flaske vin, sier «The Special One».

Skal nyte det Nå er portugiseren tilbake i England, og det spørs om hans nye United-rival David Moyes fortsetter vin-tradisjonen. Skotten fikk spørsmål om den psykologiske krigføringen som Mourinho er kjent for på en pressekonferanse etter gårsdagens oppkjøringskamp.

- Hvis du kommer fra Glasgow kan du nyte slike ting. Slipp galskapen løs! sa Moyes ifølge tyske Sport1.

Manchester United og Chelsea møtes på Old Trafford 26. august allerede i den andre serierunden.