Slipper å bruke kriseplan: - Vi trenger spesialister

Thorir spår nøkkelrolle for «nye» kantspillere.

OPTIMISME: Norges landslagssjef Thorir Hergeirsson møtte Dagbladet og øvrig norske presse etter en lett treningsøkt i ettermiddag. Islendingen er lettet over at hele den norske troppen er friskmeldt og dermed slipper Norge å spille uten rendyrkede venstrekanter som mot Ungarn.
OPTIMISME: Norges landslagssjef Thorir Hergeirsson møtte Dagbladet og øvrig norske presse etter en lett treningsøkt i ettermiddag. Islendingen er lettet over at hele den norske troppen er friskmeldt og dermed slipper Norge å spille uten rendyrkede venstrekanter som mot Ungarn. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Semifinale: Norge - Sverige

BUDAPEST (Dagbladet): Gledelig for Norge er det at sykdomsplagede Camilla Herrem endelig er friskmeldt til semifinalen mot Sverige. Det gleder spesielt landslagssjef Thorir Hergeirsson.

- Det er jeg ekstremt glad for, sier Thorir til Dagbladet før kveldens kamp.

- Fryktet du at situasjonen i troppen kunne vært verre?

- Jeg innstilte meg på at vi måtte være flinke til å bruke de vi hadde til rådighet og var forberedt på å improvisere. Det slipper vi nå, sier islendingen.

I verste fall kunne Norge også i kveld stilt uten rene venstrekanter i kamptroppen. I den avsluttende gruppespillkampen mot Ungarn måtte Hergeirsson bruke Heidi Løke som en nødløsning på venstrekant i angrep. Dette fordi både Herrem og Sanna Solberg var slått ut med sykdom.

Og Norge slet uten sine vanligvis så målfarlige kanter.

Herrem viktig Hergeirsson røper overfor Dagbladet at kantspillet kan bli nøkkelen til suksess mot et formsterkt Sverige.

- Vi trenger spesialister. Og da mener jeg i alle posisjoner. Men: Det blir en kamp i kampen på kanten. Da trenger vi en «fresh» Camilla. Også er Sanna Solberg mye bedre enn i går. Det er jeg glad for, sier Hergeirsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer