Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slipper fengselsstraff

De svenske idrettsheltene Patrick Sjöberg og Sven Nylander risikerer ikke fengselsstraff etter å ha blitt tatt med kokain.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begge de to tidligere toppidrettsutøverne har innrømmet kokainbruk. Men det ble også beslaglagt flere små poser med kokain da de to pluss sprinteren Patrik Lövgren ble ransaket på politistasjonen.

Trioen ble arrestert under en tilstelning for tidligere friidrettsstjerner under friidretts-EM i Göteborg sist helg.

Til sammen fant politiet fire gram med kokain, melder Aftonbladet. Men ifølge Sven-Ove Falk, etterforskningsleder ved narkotikaavsnittet i Göteborg, slipper de to å sitte i fengsel.

– Det innebærer ikke høyere straff enn dagbøter, sier Falk til SVT.

For politiet er ikke denne saken spesiell. I Västra Götaland behandles 4.000 narkotikaforbrytelser hvert år.

– Vi har funnet narkotika, men jeg vil ikke gå inn på hos hvem eller hvilke beslag som ble gjort, uttaler Sven-Ove Falk.

Patrik Lövgrens rolle i saken er fortsatt uavklart, selv om også han testet positivt på den første prøven.

(ANB)

 I TRØBBEL: Tidligere høydehopper Patrick Sjöberg sliter etter å ha blitt tatt for kokainbruk. Men han slipper fengselsstraff. Foto: SCANPIX
I TRØBBEL: Tidligere høydehopper Patrick Sjöberg sliter etter å ha blitt tatt for kokainbruk. Men han slipper fengselsstraff. Foto: SCANPIX Vis mer