Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slipper straff for rumpe-takling

Men streakeren føler seg teit.

(Dagbladet.no): Den australske cricketspilleren Andrew Symonds blir ikke straffet for den knallharde tacklingen av en naken mann som stormet banen under kampen mot India.

Symonds vurderte i sin tid en rugby-karriere for Brisbane Broncos, forteller Sydney Morning Herald, og taklingen hørte nok mer hjemme i den sporten.

Men en talsmann for det internasjonale cricketforbundet sier Symonds slipper straff til tross for at en regel sier at spillere kan få en smekk for å angripe tilskuere.

Talsmannen vil imidlertid ikke si om dette kan regnes som et klarsignal for all verdens cricketspillere for å gyve løs på nakne inntrengere.

Den mannlige streakeren fra Adelaide har imidlertid blitt tiltalt for å forstyrre kampen og for blotting.

Han ble tatt hånd om av politiet, og en polititalsmann sier til Sydney Morning Herald at mannen er uten skader, rent bortsett fra at han føler seg temmelig teit.

- Jeg snakket akkurat med ham, og han er helt i orden, bortsett fra at han føler seg som en dust. Han sa det var et veddemål med kompisene. Han innser at det var en temmelig dum ting å gjøre. Han har akkurat snakket med kona, så jeg tror ikke han er så høy i hatten nå, men det vil gå bra med ham, garanterer politimannen.

Symonds og Australia tapte imidlertid for India etter at sikkerhetsvaktene tok hånd om enda en streaker seinere i kampen.

DETTE ER LOV: Om en naken mann stormer cricket-banen, er det bare å sette inn en rugby-takling.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media