Liverpool kastes ikke ut av Ligacupen

Slipper utestengelse

Det hersket full forvirring om Liverpool fikk spille den neste runden i Ligacupen. I kveld kom avgjørelsen klubben hadde håpet på.

FÅR SPILLE MOT ARSENAL: Jürgen Klopp var mest bekymret for spilleren i saken som kunne endt med at klubben ble kastet ut av Ligacupen. Nå slipper Liverpool unna med ei bot på omlag to millioner kroner. Foto: NTB/Scanpix
FÅR SPILLE MOT ARSENAL: Jürgen Klopp var mest bekymret for spilleren i saken som kunne endt med at klubben ble kastet ut av Ligacupen. Nå slipper Liverpool unna med ei bot på omlag to millioner kroner. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Liverpool - RB Salzburg i kveld kl. 21.00

LIVERPOOL/OSLO(Dagbladet): Jürgen Klopp og Liverpool risikerte utestengelse fra Ligacupen etter å ha brukt Pedro Chirevella i oppgjøret mot MK Dons i den forrige runden. Spanjolen, som i vinter var linket til RBK, var ikke spilleberettiget.

Nyheten om en potensiell diskvalifikasjon fra cupen kom denne uka, og Klopp fikk naturlig nok spørsmål om dette på gårsdagens pressekonferanse i forkant av Champions League-oppgjøret mot Red Bull Salzburg og Erling Braut Haaland i kveld.

- Jeg kan ikke si for mye, det er andre folk som jobber med det. Hvis det bare hadde vært vår feil, burde vi blitt straffet. Det skjedde ikke med vilje, men min eneste frykt er spilleren, sa Klopp på pressekonferansen hvor Dagbladet også var til stede.

Den tyske manageren fortsatte å fokusere på spilleren, som aldri helt har slått igjennom i Merseyside-klubben:

- Han kunne ikke spille i et halvt år i Spania i fjor, og hvis han ikke skal få spille nå heller, ville det vært det største problemet. Jeg er ikke sikker på om vi gjorde en feil, men spilleren burde ikke straffes, konkluderte 51-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer