Sliten før årets høydepunkt

Golfkometen Suzann Pettersen (20) føler seg sliten og utladet foran sin største utfordring så langt i karrieren. Dagbladet.no følger British Open.

Likevel gjennomførte hun en knallhard økt i går:

Med spill og påfølgende trening var hun i aksjon i over åtte timer.

- Jeg må bare fortsette å kjøre på selv om jeg blir sliten. Det er da kroppen er best mottakelig for trening. Noen ganger er man nødt til å tvinge seg sjøl framover, sier Suzann Pettersen til Dagbladet.

Som under Wales Open er hun fortsatt på søking etter den gode følelsen. I Wales spilte hun likevel bra og kom på en sterk andreplass.

I går var hun ikke helt fornøyd med treningsrunden.

- Jeg føler at jeg har en del å gå på.

En av fire store

British Open er av de fire Major-turneringene i golf - sammen med US Open, McDonald's og Nabisco Championship. Premiepotten i helgas turnerning er på hele 14 millioner kroner. Vinneren stikker av gårde med over to millioner alene. Uten at det bryr Suzann Pettersen.

Håper på svar

- Enten en turnering heter det ene eller det andre, så er det fortsatt bare en turnering. Jeg går uansett bare utpå der for å spille så enkelt som mulig. Det er alltid den beste oppskriften, og på den måten blir jeg heller ikke nervøs, sier hun.

Aller mest gleder Oslo-jenta seg til å måle krefter med de beste de neste fire dagene.

- Dette er den turneringen med tøffest konkurranse. Om jeg gjør det bra vil jeg få en del svar på hvor god jeg egentlig er, sier Suzann som håper å komme blant de ti beste.

Blant de ti beste

- Går jeg på banens par (72 slag) i dag vil jeg være kjempefornøyd. Om jeg blir blant de ti beste sammenlagt vil det være vanvittig.

PS! Som Dagbladet skrev sist søndag ligger Oslo-jenta godt an til den gjeve tittelen «Rookie of the Year» - Årets nykommer - på europatouren.