Sliten Hushovd blir hjelperytter

Thor Hushovd var tung i beina i dag, og måtte nøye seg med 164. plass. Nå blir han hjelperytter for Stuart O'Grady, som overtok ledertrøya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men Hushovds rådgiver Birger Hungerholdt regner likevel med at Crédit Agricoles sørlending får gå for etappeseirer på de flate etappene. Det er der Hushovd har sin sjanse.

- Det viktig for hele laget å ta etappeseirer, så jeg regner med Thor får beskjed om at han fortsatt får satse på å være med på spurtene på de flate etappene, sier Hungerholdt til NTB.

Tirsdagens 198,5 kilometer lange etappe fra Antwerpen til Seraing ble vunnet av den tyske Telekom-rytteren Erik Zabel, men det var Hushovds lagkamerat Stuart O'Grady som overtok den gule ledertrøya.

Måtte slippe

Hushovd var med i et tidlig utbrudd, som fort ble hentet inn igjen av hovedfeltet. 25 kilometer før mål måtte 23-åringen bare la et nytt rykk gå.

- Jeg bestemte meg for ikke å gå i kjelleren, og heller forsøke å være med på de flate etappene. Men det var ingen god dag, sier Hushovd via Hungerholdt.

Lagkompis O'Grady var betydelig mer fresk i frasparket, og rullet inn til ledertrøye for første gang på tre år.

- 1998 var et godt år for meg, men i dag viste jeg at å ha ledertrøya den gangen ikke bare var et blaff. Jeg vil takke laget mitt, som virkelig har støttet meg, og manageren vår, sa O'Grady.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer