Vetle Sjåstad Christiansen

Sliter fortsatt etter kuldesjokk

Vetle Sjåstad Christiansen sliter fortsatt med avtrekksfingeren etter at kulda tok han under verdenscupåpningen lørdag. Kulde til tross, dagen etter var revansjelysten stor. Og skiskytteresset klarte noe han ikke har gjort på flere år.

SIKRET PALLPLASS: Vetle Sjåstad Christiansen sikret andreplass på sprinten i verdenscupåpningen i Østersund, bak svenske Sebastian Samuelsson, men foran Johannes Thingnes Bø. Foto: Geir Olsen / NTB
SIKRET PALLPLASS: Vetle Sjåstad Christiansen sikret andreplass på sprinten i verdenscupåpningen i Østersund, bak svenske Sebastian Samuelsson, men foran Johannes Thingnes Bø. Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da det gjensto bare en skyting på lørdagens 20-kilometer under verdenscupåpningen i skiskyting i Östersund, så det ut til å ligge an til en duell mellom lagkameratene Vetle Sjåstad Christiansen, Sturla Holm Lægreid og Tarjei Bø.

For med god tid i sporet og tre feilfrie skytinger, kunne det virkelig gått Geilo-guttens vei.

Men minus 10 grader og høy luftfuktighet satte en stopper for det.

På siste skyting fikk Sjåstad Christiansen ned bare to av blinkene og skøyt seg dermed ut av pallen. Noe som rett og slett skyldtes frosne fingre, da varmeelementene han hadde tatt i bruk ikke funka.

Da Sjåstad Chrisitansen pratet med Dagbladet mandag, sleit han fortsatt med å finne varmen.

- Jeg er fortsatt kald på fingeren. Jeg har prøvd å ligge med hånda mest mulig nedi bokseren så den skal bli varm igjen, men jeg har en jobb å gjøre fortsatt, ler Sjåstad Christiansen før han fortsetter:

- Jeg har liksom fått hard hud på avtrekksfingeren og det prøver vi å unngå. Jeg kan sikkert ta av huden utover i uka her, sånn at jeg får et hardt lag som blir dødt, nesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer