Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sliter på 15. plass. Men Willian tror Chelsea kan klare topp fire

- Vanskelig situasjon.

TROR PÅ TOPP FIRE: Chelsea sliter på 15.-plass i Premier League. Likevel har ikke brasilianske Willian gitt opp en plassering blant de fire beste. Foto: NTB Scanpix
TROR PÅ TOPP FIRE: Chelsea sliter på 15.-plass i Premier League. Likevel har ikke brasilianske Willian gitt opp en plassering blant de fire beste. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chelsea sliter på 15.-plass i Premier League. Likevel har ikke brasilianske Willian gitt opp en plassering blant de fire beste.

Guus Hiddink overtok ansvaret for Chelsea etter sparkingen av José Mourinho tidligere i desember. Nederlenderen sa forrige uke at en topp fire-plassering var «matematisk mulig».

- Situasjonen er vanskelig for oss, men jeg tror vi kan vinne den ene kampen etter den andre, for så å avslutte serien blant de fire beste, sier Willian.

Mourinho, som i starten av sesongen sa at han gikk for nettopp en plassering blant de fire beste, sa at han etter flere dårlige resultater hadde gitt opp håpet.

- Før denne kampen var det realistisk å tro at kvalitetene våre ville få oss ut av denne situasjonen, men nå må vi kanskje heller sikte oss inn på topp seks, sa portugiseren etter 0-1-tapet for Bournemouth 5. desember.

Lørdag avga Chelsea nok en gang viktige poeng da det endte 2-2 hjemme mot Watford.

- Jeg synes vi hadde fortjent å vinne (mot Watford), sier Willian. Mandag venter bortekampen mot et hardt presset Manchester United.

Laget på fjerdeplass når sesongen avsluttes får muligheten til å kvalifisere seg til mesterligaen. Lagene på de tre plassene over er direkte kvalifisert.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media