SKISKYTING

Slo alle på Sjusjøen, men blir vraket til Östersund

Erlend Bjøntegaard kjører en motsatt Petter Northug.

FORNØYD: Til tross for at han ble oversett til verdenscupåpningen i Östersund er Erlend Bjøntegaard godt fornøyd med sesongstarten på egne vegne. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
FORNØYD: Til tross for at han ble oversett til verdenscupåpningen i Östersund er Erlend Bjøntegaard godt fornøyd med sesongstarten på egne vegne.
Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SJUSJØEN (Dagbladet): Erlend Bjøntegaard gjennomførte en strålende åpningshelg på Sjusjøen. I konkurranse med flere av verdens beste skiskyttere ble 27-åringen nummer to på åpningsrennet i sprint, bare slått av Martin Fourcade.

Dagen etter var Bjøntegaard best av samtlige da han skjøt fullt hus på siste stående og kunne triumfere alene inn til seier på fellesstarten. Likevel ble det ikke tur til Östersund og verdenscupåpningen for landslagsløperen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer