Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slo ballen mot gråtende baby

Det kokte over for tennisstjernen David Ferrer i Florida.

DÅRLIG DAG: David Ferrer var allerede i trøbbel da en gråtende baby truet med å ødelegge konsentrasjonen hans i kvartfinalekampen mot Mardy Fish i Florida.Foto: SCANPIX/REUTERS/Hans Deryk
DÅRLIG DAG: David Ferrer var allerede i trøbbel da en gråtende baby truet med å ødelegge konsentrasjonen hans i kvartfinalekampen mot Mardy Fish i Florida.Foto: SCANPIX/REUTERS/Hans Deryk Vis mer

(Dagbladet): Alle som ser litt på tennis vet at konsentrasjon og mental styrke er helt avgjørende for å få suksess på centrecourten i enhver turnering.

For spanske David Ferrer ble kvartfinalen mot Mardy Fish i Sony Ericsson Open i Florida onsdag kveld et godt eksempel på hvordan akkurat den biten kan gå galt.

Ferrer lå under for sin amerikanske motstander og var i ferd med å serve, da lyden av en gråtende baby plutselig fylte et ellers tyst stadion, skriver AP.

Etter en kort pause valgte spanjolen å gjennomføre poenget - som han selvfølgelig tapte. Da mistet han også beherskelsen.

Med blikket mot området der gråtingen hadde kommet fra, kastet han opp en ball og lobbet den opp på tribunen, til buing fra publikum i Florida.

Ferrer var ikke i nærheten av å treffe babyen, men gråtingen tok faktisk slutt.

Slutt var det også for mannen som er ranket som verdens sjette beste tennisspiller, for Ferrer tapte det neste poenget og de fire neste games, og til slutt også kampen 7-5, 6-2.

- Det var bare ett øyeblikk i kampen, det var ikke det som var problemet, sa Ferrer om baby-hendelsen da han møtte pressen etterpå.

I stedet skyldte spanjolen på magetrøbbel.

Seierherre Mardy Fish sier han ikke så at Ferrer slo ballen opp på tribunen.

- Han ville sikkert tatt det tilbake om han kunne. Han er en veldig hyggelig fyr, men han var åpenbart oppskjørtet, sier Fish.

Så er det vel strengt tatt også lov å stille spørsmålet om en par timers lang tenniskamp er det rette stedet å ta med seg en baby.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media