Slo, ble utvist og gikk gråtende fra banen

Midtveis i annenomgangen svartnet det igjen for Sogndals midtstopper Raoul Kouakou (23).

SKIEN (Dagbladet): Kouakou slo til Odd-spilleren Morten Fevang i ansiktet og ble utvist for tredje gang denne tippeligasesongen.

Da han forlot Odd Stadion etter kampen, rant tårene.

- Jeg orker ikke å snakke, sa en sønderknust Kouakou til Dagbladet på vei ut til spillerbussen.

Tidligere i år er han utvist mot Molde og Aalesund. Da han kom til Skien i går, var Kouakou akkurat ferdig med å sone karantene.

- I affekt

- Kouakou slo til Morten Fevang. Jeg var godt plassert, og vurderte slaget som en handling i affekt. Jeg hadde ikke noe valg og måtte bare gi ham rødt kort, sier dommer Brage Sandmoen til Dagbladet. Tidligere i kampen hadde 23-åringen fra Elfenbeinskysten pådratt seg gult kort. I stedet for å roe seg, ble han utvist for sjette gang på de to siste sesongene.

- Jeg ble truffet i nesa, men vet ikke om det var bevisst eller ikke, sier Odds Morten Fevang.

- Unoter

Sogndal-trener Jan Halvor Halvorsen var lei seg for at Kouakou nok en gang gikk fra konseptene.

- Dette var første kampen hans etter å ha sonet karantene. Nå må jeg bruke tid på å bakke ham opp igjen. Han har noen unoter med henda når han blir provosert, og de unotene må vekk. Nå må jeg hjelpe ham til å komme over dette nye røde kortet, sier Halvorsen.

Med bare tre tippeligakamper igjen, betyr det at sesongen er over for Raoul Kouakou. Neste år er han på plass igjen på Sogndal-laget. Partene er enige om en ny toårskontrakt, hvilket betyr at det ligger an til vakre høstfarger også i tippeligaen 2004 og 2005.

- Én feil

Da Kouakou ble utvist, ledet Sogndal 2- 3. Resten av kampen ble et skikkelig råkjør mot Terje Skjeldestad i Sogndal-målet. Sogndal greide utrolig nok å holde unna helt til tre minutter på overtid. Da gjorde Terje Skjeldestad dagens eneste feil, ved å gi en retur som Jan Frode Nornes satte i mål fra 25 meters hold.

- Da føltes det som vi tapte 3- 3, sier Sogndals tomålsscorer Kristian Ystaas til Dagbladet.

<!--/BTEK0--><!--BTEK1--> TREDJE RØDE: Ingen tvil hos dommeren, Raoul Kouakou er ikke helt enig. <!--/BTEK1-->
KNUST: Raoul Kouakou forlater Odd Stadion i Skien i svært dårlig humør.