Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slo Chicago Bulls' 20 år gamle rekord

Gjorde det ingen trodde var mulig.

SUVEREN: Golden State Warriors og Stephen Curry fortsetter å imponere. Foto: Scanpix
SUVEREN: Golden State Warriors og Stephen Curry fortsetter å imponere. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Golden State Warriors slo Chicago Bulls' seiersrekord fra 1995/96-sesongen da de tok grunnseriens 73. seier med 125-104 mot Memphis Grizzlies onsdag.

Anført av Stephen Curry har Warriors hatt en utrolig sesong. Mange trodde Bulls' rekord med 72 seirer og 10 tap var nærmest uslåelig, men det var før Curry begynte å dominere ligaen.

I løpet av onsdagens kamp satte Stephen Curry sin 400. trepoenger denne sesongen. Totalt bokførte han hele 46 poeng - 30 av dem fra trepoengslinja.

Med seieren mot Grizzlies endte Oakland-laget med 73 seirer og 9 tap i grunnserien. For å nå milepælen startet de sesongen med 24 strake seirer. Det ble også seier i de 36 første hjemmekampene, og i tillegg unngikk de å tape to kamper på rad.

For Curry og co. handler det nå om å fordøye rekorden raskest mulig. Om ikke lenge starter sluttspillet hvor Houston Rockets er første utfordring for vinnerne av grunnserien.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart