Slo du Thorstvedt?

Med 40 poeng ble Erik Thorstvedts «Puma» nummer 8187 i 5. runde av Mitt drømmelag.

- Jeg er godt fornøyd, jeg, sier Thorstvedt til Dagbladet.no.

Over 20 000 lag er registrert i Mitt Drømmelag. Den «pensjonerte» keeperkjempen - og nå målvakttrener på landslaget - satset på en blanding av offensive Tromsø-spillere, defensive Stabæk-spillere og Viking-spillere i denne runden.

- Jeg synes det var et mareritt å skrape sammen et lag for de pengene jeg hadde til disposisjon. Jeg hadde en formening om hvilke lag som skulle vinne, men synes det var vanskelig nok å finne spillere på disse lagene. Jeg måtte bruke hvert eneste øre, sier Thorstvedt.

- Du bommet litt på Tromsø?

- Ja, det gjorde jeg.

For det var først og fremst Tromsø-spillere som sviktet Thorstvedt. På topp hadde han TIL-duoen Abdulaye M''Baye og Karim Essediri. Uttelling: 0 poeng! Begge spilte til 1 på Dagbladets spillerbørs.

Viking-stopper Toni Kuivasto var Thorstvedts beste kjøp denne runden. Finnen fikk sju poeng.

Meld deg på i Mitt Drømmelag 2001!

Thorstvedts lag:

Keeper: Jon Knudsen, Stabæk (5). Reserve: Thomas Solvoll, Strømsgodset (0).

Forsvarspiller: Brede Hangeland, Viking (4), Christian Holter, Stabæk (4), Mike Kjølø, Stabæk (4), Toni Kuivasto, Viking (7). Reserve: Stian Lind Halvorsen, Strømsgodset (2).

Midtbanespiller: Erik Pedersen, Odd Grenland (5), Olav Råstad, Tromsø (1), Paal Christian Alsaker, Strømsgodset (5), Tom Sanne, Viking (5). Reserve: Hans Erik Ødegaard, Strømsgodset (2).

Angrepspiller: Abdulaye M''Baye, Tromsø (0), Karin Essediri, Tromsø (0). Reserve: Kristian Østli, Moss (2).

Poengsum: 40.

INGEN PÅ LANDSLAGET:</B> Erik Thorstvedts lag «Puma» inneholdt verken landslagets Henning Berg eller John Carew.