Slo endelig Jærvsøfaks igjen

Endelig stemte alt for Moe Odin i møtet med den svenske seiersmaskinen Jærvsøfaks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Moe Odin og kusk Asbjørn Mehla fikk det smygløpet de ønsket seg bak en finsk deltaker, som holdt Moe Odin ute i kampen om føringen fra start.

 Det ble en svært rask åpning på 1.17.

Jærvsøfaks fikk et fint løp bak disse to. På oppløpet så det helstengt ut for Moe Odin, men så kom galoppen for den andre norske deltakeren Mørtvedt Jerkeld. Dermed smatt Moe Odin ut. Asbjørn Mehla dro opp draskylappene og den norske hesten skiftet gir og speedet ned Jærvsøfaks som ikke greide å svare det siste angrepet.

Det svenske publikummet på Eskilstuna ventet i spenning, men måtte skuffet konstatere norsk seier med noen få centimetre. Men desto større grunn til å juble for de få nordmennene som var til stede for å se den nordiske elitkampen.

Seieren var verdt 22.060 euro og inngår i en ny serie på seks løp. Vermo, Bjerke, Solvalla, Leangen og Åbo skal arrangere resten av løpsserien for de nordiske elitetraverne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer