Slo fra seg i ringen

Så gira var Petter Solberg på å komme i gang med Rally Australia, at han måtte ringe fysioterapeuten for en times boksesparring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Og visst hjalp det: Petter Solberg var raskest på den 2,45 kilometer lange første etappen i sentrum av Perth i går. Han var fire tideler foran spanjolen Carlos Sainz.

- Det var helt utrolig at jeg fikk bestetid, for jeg var langt ute i en sving og må ha tapt ett sekund der, sier Petter Solberg etter at den første av totalt 24 etapper i Rally Australia var unnagjort.

Boblet over

Den nygifte østfoldingen har lagt bryllup og hvetebrødsdager bak seg og valgte å dra «down under» litt tidligere enn planlagt for å akklimatisere seg skikkelig til årets 10. VM-runde. Og Petter er som alltid optimistisk. Løypene like utenfor Perth på Australias vestkyst passer han bra. Bilen fungerer perfekt og den fysiske formen er på topp.

Men spenningen i kroppen har vært vanskelig å riste av seg. Etter hans lynraske testkjøring i går morges nærmest boblet han over av tenning. Han kunne nesten ikke vente til å komme i gang med første etappe, og da tre timer gjensto så han ikke annen løsning enn å ringe Subaru-teamets fysioterapeut, som måtte komme med to sett boksehansker.

Den stakkars fysioterapeuten fikk gjennomgå i en hel time og hadde et svare strev med å unngå Petters kraftige sving- og underarmsslag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer