Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slo hodet i mur ved banen - døde

Kroatisk fotball er i sorg.

(Dagbladet.no): Det var spilt fire minutter av lørdagens kroatiske førstedivisjonskamp mellom Cibalia Vinkovci og NK Zadar. Da skjedde det skjebnesvangre: 

NK Zadar-ving Hrvoje Custic gikk inn i det som så ut som en ufarlig duell, før han skled av banen og slo hodet i en betongvegg (se bilde fra stadion her).

Siden da har den bevisstløse 24-åringen kjempet for livet, men i går måtte han gi tapt på grunn av de omfattende hjerneskadene.

- Det er helt forferdelig, vi er knust alle sammen. Jeg har mistet en venn og en lagkamerat, sier Zadar-kaptein Jakov Surac til Uefa.com.

Den stygge skaden har gått hardt inn på den kroatiske fotballfamilien, og helgas Prva Liga-kamper avlyst av respekt for den døde fotballspilleren.

- Familien må alltid bære den tyngste sorgen når noe sånt skjer. Jeg kondolerer på vegne av meg sjøl og alle de som elsker fotball, en sport også Custic elsket mer enn noe annet, sier Kroatias landslagstrener Slaven Bilic til Javno.hr.

Kroatiske medier skal flere ganger ha omtalt de usikre forholdene på NK Zadars stadion.

image: Slo hodet i mur ved banen - døde
DJUPT SAVNET: NK Zadar-ving Hrvoje Custics død har skapt stor sorg i Fotball-Kroatia. Dette bildet er fra en tidligere situasjon.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media