Volleyball-NM:

Slo i sinne fordi han trodde finalesjansen røyk etter overtråkk. Mistet den i stedet fordi armen brakk

Foten går det helt bra med.

INGEN KAMP: Erlend Isaksen (i lufta) ble så forbanna at han knakk hånda ved å slå i gulvet. Nå mister han NM-finalen. Foto: Eivind Rinde
INGEN KAMP: Erlend Isaksen (i lufta) ble så forbanna at han knakk hånda ved å slå i gulvet. Nå mister han NM-finalen. Foto: Eivind Rinde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag går NM-finalene i volleyball av stabelen i Oslo. I damefinalen møtes Randaberg og Oslo Volley, mens TIF Viking møter BK Tromsø i herrefinalen.

  • Se NM-finalene direkte her fra klokka 13.30 (kvinner) og 16.30 (menn).

I den sistnevnte skulle Erlend Isaksen (23) egentlig spilt. Men etter å ha skadet seg i en romjulsturnering med venner for få uker siden, blir det ingen kamp i Oslo på lørdag for ham.

Det er ifølge Isaksen «jævlig kjipt» å gå glipp av helgas finale. Men han kan skylde seg selv, etter å ha blitt lettere forbanna i romjulsturneringa.

- Det var en på laget som løp i veien da jeg hoppa. Jeg landet skjevt og tråkka over, og da jeg lå på gulvet tenkte jeg bare «faen, der knakk foten». Jeg ble så forbanna på at jeg kanskje mista finalen, at jeg slo flere ganger i parketten med hånda, forteller volleyballspilleren til Dagbladet.

- Var ikke toppfornøyde på laget

I ettertid har ankelen blitt bra, og ville ikke satt en stopper for en NM-finale for Isaksen. Han er veldig glad for at det ikke var brudd i ankelen, men er ikke veldig fornøyd med bruddet han pådro seg i hånda da han slo i parketten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer