Slo igjen

Søndag fikk John Carew (19) rødt kort etter at han slo til Godset-spiller Anders Michelsen med flathånda. På treninga i går slo Carew spissrival Espen Musæus i ansiktet så lagkameraten fikk kul og hevelse ved det ene øyet.

Etter 2-3 tapet mot Strømsgodset søndag, la Vålerenga-trener Knut Arild Løberg opp til ei treningsøkt med høy intensitet og masse dueller. Målsettingen var å få opp aggresiviteten til Vålerenga-gutta. Men det gikk langt over streken på Valle-feltet i går. Gutta spilte på liten bane med få mann på hvert lag _ Carew mot Musæus _ da det gikk gærent. En stygg duell fortsatte med klammeri og stygg ordbruk mellom de to. Det endte med at en rasende Carew sendte avgårde slaget som ga Musæus hevelse og kul ved øyet. Musæus bekrefter hendelsesforløpet, men ønsker ikke å si mer om episoden.

Får straff

- John har fått nok skriverier mot seg. Vi har skværa opp. Så får det være opp til klubben hva de gjør, sier han.

Trener Knut Arild Løberg måtte gå i mellom og skille Carew og Musæus etter slaget. Etter treninga snakket han ut med spillerne under seks øyne.

- Han som trener vil nok komme med en liten reaksjon, sier Carew-agent Per A. Flod, som ble informert om slåsskampen av Løberg seinere i går ettermiddag.

- Nå trenger dere vel ro rundt John?

- Det blir ikke ro før han har inngått kontrakt med en ny klubb.

Avdramatiserer

Trener Knut Arild Løberg forsøker å avdramatisere episoden.

- Sånt som skjer på trening, sier han.

Men det holder bare ikke, Løberg. Enhver som har spilt fotball noen år, vet at det kan koke i toppen på trening. Av og til ender det med munnbruk og dytting. Men slag som setter merke i ansiktet på lagkameraten, er ekstremt sjeldne. Og det skjer aldri dagen etter at gjerningsmannen ble utvist for samme forseelse.

- Carew er helt ute av balanse, sier en kilde i Vålerenga-miljøet.

John Carew var selv ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld.

BLE SLÅTT: </B>Espen Musæus fikk et slag rett over øyet
SLO MEDSPILLER: </B>Det går slag i slag for John Carew.